PadelCourt.nlPadelCourt.nl

Sporen verdiend

De padelcourts van PadelCourt.nl (designed by FieldTurf and CADE) zijn de top in de Benelux. Bij de aanleg van de banen komen de kwaliteiten van twee topmerken en specialistische lokale aannemers samen:

  • FieldTurf voor de ondergrond en toplaag;
  • CADE voor de hoogwaardige gepoedercoate kooiconstructie inclusief gehard glas (10-12 mm) en geïntegreerd verlichtingssysteem;
  • Specialistische aannemers die de aanleg van onderbouw en fundering perfect uitvoeren op locatie: Top Sport en Groen (zuid/oost), Traas en Ovaa (west), Bouma Sport en Groen (noord) en Sportinfrabouw voor België.

Gecertificeerde kwaliteit

FieldTurf en CADE hebben een specifiek plug and play concept ontwikkeld, waarbij de kooi, de fundering en omliggende verharding en de padelondergrond geïntegreerd worden aangelegd.
De funderingsconstructie wordt aangelegd volgens het bouwbesluit en geeft geen risico op ongelijkmatige zettingen. Voor de ondergrond van het padelcourt kan worden gekozen voor all weather kunstgras of een waterdoorlatende hardcourt toplaag. Padelcourt.nl levert al haar banen conform het bouwbesluit en de eisen van NOC*NSF en de Padelbond.

Multifunctionele 3-in-1 oplossing

De padelcourts van Padelcourt.nl beschikken over zware glazen wanden en extra belijning in de banen, zodat de banen behalve voor padel ook geschikt zijn voor (jeugd)tennisactiviteiten. Alle courts van Padelcourt.nl worden volgens ons 3-in-1 concept aangelegd, waardoor de courts geschikt zijn als:

  1.  Padelcourt
  2. Mini tennisbaan (rode belijning conform KNLTB normen)
  3. Tennismuur